Om oss

Välkommen till BIL MAX i Örebro för en förmånligare bilaffär

Bil Max erbjuder alla sorts bilar till förmånliga priser , vi strävar efter att erbjuda Sveriges lägsta pris på alla bilar vi säljer !!! vårt mål är att få nöjda kunder till max. vi samarbetar med Wasa kredit /My money / Svea ekonomi. Vi tar även emot banköverföring & Swish betalning. tveka inte att besöka våra fina trevliga lokal som befinner sig i Kumla på adress : Stenevägen 33 69235 Kumla Ring gärna innan besök för att bekräfta att bilen finns kvar och i vilken lokal den befinner sig.

Kvalitetssäkrad Vi har mark tillägnad toppmoderna verkstäder som är hem för många kvalificerade tekniker.

Med hjälp av den senaste diagnostiska utrustningen och expertisen utför de noggranna inspektioner och säkerhetskontroller av alla våra begagnade bilar. Dessutom är våra bilar HPI-kontrollerade, så du kan vara säker på att det inte finns någon finansiering och att de inte har blivit stulna eller avskrivna.

Follow us
10

År in

Företag

20
Specialister
2k
Bilar sålda
1
Lokaliseringar

Vanliga frågor

Vi kan hjälpa till med din finansieringsplan, vi kan erbjuda några tips och tricks. Kör iväg med den här drömbilen din oavsett din kredithistorik.

Det brukade vara normalt att byta olja var 3000 mil, men med moderna smörjmedel har de flesta motorer idag rekommenderat oljebyteintervall på 5 000 till 7 500 mil. Dessutom, om din bils motor kräver helsyntetisk motorolja, kan den gå så långt som 15.000 miles mellan tjänsterna!

Bildresultat för Hur kontrollerar jag mitt däcktryck? För att hitta rätt PSI för dina däck kan du antingen titta inuti bildörren eller öppna bilens manual och leta upp den. du hittar det oftast under "däckunderhåll". De flesta bilar och lastbilar faller mellan 27 och 35 PSI, såvida du inte använder ett nyttofordon, eftersom PSI för dessa däck varierar mycket.

De flesta fordonstillverkare rekommenderar att du får dina däck roterade ungefär var 7,500 mil eller var sjätte månad.

Tja, precis som det låter täcker en fullständig detalj alla icke -mekaniska komponenter i ditt fordon: Däck och hjul, yttre lackering, kromlist, de inre ytorna, sätena och mattor. Det är en vitalisering från topp till tå för ditt fordon.

Utöver deras miljöpåverkan kan oljeläckage leda till stora skador på ditt fordons motor, såväl som kylaren och HVAC -systemet. Ackumulerad olja kan försämra gummislangarna och tätningarna som används i dessa komponenter och få dem att slits ut i förtid. Oljeläckage är också en brand- och säkerhetsrisk.

Bromspulsering har vanligtvis bara en orsak, det är snedställda rotorer/bromsskivor. Huvudorsaken till snedvridna rotorer är kraftig inbromsning eller snabba stopp som kan allvarligt överhettas skivorna.

Däckrotation är viktigt för jämnt slitbaneslitage och lång däcklivslängd. Rotation innebär periodisk omplacering av däck för att främja ett jämnare slitbanemönster. Däckrotationen utförs på schemalagda tider och bevarar balanserad hantering och dragkraft och främjar jämnt slitbanemönster.

bilmax
Prisbelönt, familjeägt återförsäljare av nya och begagnade fordon med flera platser i hela staden. Lägsta priser och garanterad bästa kundservice.
Öppettider:
Måndag
10am - 6pm
Tisdag
10am - 6pm
Onsdag
10am - 6pm
Torsdag
10am - 6pm
Fredag
10am - 6pm
Lördag
12pm - 3pm
Söndag
Stängd
Copyright © 2022. All rights reserved. Privacy Policy