Vanliga frågor

Vi kan hjälpa till med din finansieringsplan, vi kan erbjuda några tips och tricks. Kör iväg med den här drömbilen din oavsett din kredithistorik.

Det brukade vara normalt att byta olja var 3000 mil, men med moderna smörjmedel har de flesta motorer idag rekommenderat oljebyteintervall på 5 000 till 7 500 mil. Dessutom, om din bils motor kräver helsyntetisk motorolja, kan den gå så långt som 15.000 miles mellan tjänsterna!

Bildresultat för Hur kontrollerar jag mitt däcktryck? För att hitta rätt PSI för dina däck kan du antingen titta inuti bildörren eller öppna bilens manual och leta upp den. du hittar det oftast under "däckunderhåll". De flesta bilar och lastbilar faller mellan 27 och 35 PSI, såvida du inte använder ett nyttofordon, eftersom PSI för dessa däck varierar mycket.

De flesta fordonstillverkare rekommenderar att du får dina däck roterade ungefär var 7,500 mil eller var sjätte månad.

Tja, precis som det låter täcker en fullständig detalj alla icke -mekaniska komponenter i ditt fordon: Däck och hjul, yttre lackering, kromlist, de inre ytorna, sätena och mattor. Det är en vitalisering från topp till tå för ditt fordon.

Utöver deras miljöpåverkan kan oljeläckage leda till stora skador på ditt fordons motor, såväl som kylaren och HVAC -systemet. Ackumulerad olja kan försämra gummislangarna och tätningarna som används i dessa komponenter och få dem att slits ut i förtid. Oljeläckage är också en brand- och säkerhetsrisk.

Bromspulsering har vanligtvis bara en orsak, det är snedställda rotorer/bromsskivor. Huvudorsaken till snedvridna rotorer är kraftig inbromsning eller snabba stopp som kan allvarligt överhettas skivorna.

Däckrotation är viktigt för jämnt slitbaneslitage och lång däcklivslängd. Rotation innebär periodisk omplacering av däck för att främja ett jämnare slitbanemönster. Däckrotationen utförs på schemalagda tider och bevarar balanserad hantering och dragkraft och främjar jämnt slitbanemönster.

bilmax
Prisbelönt, familjeägt återförsäljare av nya och begagnade fordon med flera platser i hela staden. Lägsta priser och garanterad bästa kundservice.
Öppettider:
Måndag
10am - 6pm
Tisdag
10am - 6pm
Onsdag
10am - 6pm
Torsdag
10am - 6pm
Fredag
10am - 6pm
Lördag
12pm - 3pm
Söndag
Stängd
Copyright © 2022. All rights reserved. Privacy Policy